Detailhandel

 

 

Hos Gebet er vi specialister i løsninger til detailhandlen:

Rentegning
Hos Gebet har vi specialiseret os i rentegning for bureauer med både små og store opgaver. Eksemplerne her rækker fra rentegning af flere hundrede bankannoncer til opbygning og systematisering af etiketter for Coca-Cola i hele Norden.

Vores kunder tæller desuden store etablerede firmaer som Carlsberg, Siemens og Saxo Bank, hvor vi bl.a. har ansvaret for rentegning af materiale til et utal af konferencer, produktion af produktblade og brochurer samt rentegning af “rollups” og andet messemateriale.

Grundet mange af vores kunders størrelse, arbejder vi ofte efter internationale guidelines, hvor den grafiske linie for et firma eller et specifikt mærke ligger i faste rammer. Vi er med andre ord erfarne i implementering efter designmanualer.

Design
Desuden har vi en afdeling med speciale i produktdesign og har bl.a. løst opgaver som relancering af Kongens Bryghus mærket, med afsæt i 500 års bryghistorie. Vi står desuden bag designet på marmelademærkerne Frk. Anna og Marmeladelyst.

Vi har naturligvis også kompetencerne indenfor design af elementer til kampagner, manualer, annoncer, konferencer, messer, corporate ID mv.

Online
For at kunne servicere vores kunder så bredt som muligt, kan vi ligeledes tilbyde CMS webløsninger og skræddersyede Windows applikationer. Vi har eksempelvis udviklet et skræddersyet salgsværktøj til konsulenterne hos House of Beer.

Skilte og Displays
Som udgangspunkt trykkes alle skilte på 170 g silk som opklæbes på 1,6 mm. grå pap. Mulighed for blank eller mat kachering mod ekstra betaling. A-Bordskilte og Bordskilte påklæbes en hvid liner på bagsiden, men kan også trykkes i farver. Alle skilte kan leveres opklæbet på PVC plader